wtorek, 1 kwietnia 2014

KONKURS! Do wygrania kamień do pizzy firmy BAKERO

Kochani!

Od jakiegoś czasu na blogu pojawiają się wpisy na potrawy robione na kamieniu do pizzy, który dostałam od firmy BAKERO.
Garść przydatnych informacji o kamieniu znajdziecie tutaj: KLIK

Wpisy, w których wykorzystałam kamień to:
- przepis na ciasto drożdżowe ze śliwkami i kruszonką pieczone na kamieniu
- przepis na pizzę pieczoną na kamieniu
- przepis na chleb pieczony na kamieniu

W związku z tym, że mnie kamień do pizzy po prostu w sobie rozkochał - mam dla Was niespodziankę: KONKURS w którym do zdobycia jest właśnie taki kamień. Zasady są proste, więc mam nadzieję, że weźmiecie udział

Zasady:
1) Należy polubić profil Ewa Kuchennie na facebooku: KLIK
2) Należy polubić profil Kamieni do Pizzy Bakero: KLIK 
3) Należy polubić i udostępnić post o konkursie, który ukaże się na facebooku Ewa Kuchennie: KLIK

Postów w czasie trwania konkursu ukaże się parę - wystarczy udostępnić którykolwiek z nich.
Konkurs trwał będzie od dziś, czyli 1 kwietnia do 8 kwietnia włącznie.
9 kwietnia nazwiska/pseudonimy/nazwy profili/etc. wszystkich, którzy spełnią powyższe zasady zostaną umieszczone w maszynie losującej (zwanej również kapeluszem) i wylosowana zostanie 1 osoba, która dostanie kamień na własność! Informacja o tym, kto wygrał zostanie opublikowana na blogu i na facebooku Ewa Kuchennie, a zwycięzca zostanie poproszony o podanie swoich danych, które przekazane zostaną panu Piotrowi z firmy Bakero, który wyśle nagrodę :)

Proste? Proste! Zatem serdecznie zapraszam :)

Będzie mi również niezmiernie miło, jeśli dacie znać pod tym wpisem czy bierzecie udział w konkursie i do czego byście taki kamień wykorzystali?
Ja mam jeszcze parę pomysłów, ale może ktoś z Was dodatkowo zainspiruje mnie? :)

P.S. I to wcale nie jest żart prima-aprilisowy :)

10 komentarzy:

  1. Na facebooku już spełniłam wszystkie warunki konkursu :), a taki kamień chcę mieć od dawna. Jestem (zdrowo)-pizzo-maniaczką, a zdaję sobię sprawę, że pieczona na kamieniu smakuje o niebo lepiej. Marzy mi się właśnie od początku roku, ale jakoś nie miałam okazji zakupić. :( ZARAZ matura i zamiast piec i gotować trzeba dodawać składniki nie do garnka, a do głowy ;)). 'Składniki wiedzy'. Tak czy inaczej po maturze czeka mnie wielki powrót kulinarny, a marzy już mi się pizza z gruszką i gorgonzolą <3 Mm pozdrawiam serdecznie. Agata K. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Agato, powodzenia na maturze i trzymam kciuki - za maturę i za konkurs :)

      Usuń
    2. Nie chcę dziękować oficjalnie, aby nie zapeszyć, ale jak najbardziej nieoficjalnie dziękuję :) a do końca liceum zostało mi 7 dni :((

      Usuń
  2. Uwielbiam piec ciasta drożdżowe, więc kamień na pierwszy (no, dobra - drugi zaraz po pizzy) rzut, wykorzystałabym do upieczenia dyniowych ślimaczków z nadzieniem z mielonych orzechów i migdałów, z rodzynkami i cynamonem. Już na samą myśl robi mi się ciepło :D

    OdpowiedzUsuń
  3. :) jak można wygrać to chyba miejsce w kuchni do przechowywania się znajdzie :)
    p.s chętnie spróbowała bym pizzy upieczonej na tym kamieniu :)
    Pozdr.

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam piec i gotować :) chleby piekę w foremkach ale gdybym miała taki kamyk to pewnie pokusiłabym się też na inne :) Biorę udział może wygram :)

    OdpowiedzUsuń

Bardzo dziękuję za odwiedziny i komentarz! :)
Zapraszam również serdecznie do obserwowania bloga w Google+ oraz śledzenia na facebooku!

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia :)